You are here

Om idrætscentret

En verden af muligheder åbner sig, når du træder inden for i Vallensbæk Idrætscenter - eller uden for i centrets anlæg.

Her er rigt potentiale for fysisk udfoldelse i mange variationer. Og med de talrige idrætsforeninger, der findes i Vallensbæk, tør vi godt gætte på, at her også er noget for dig. 

Beliggenhed og transport
Idrætscentret er centralt placeret midt i Vallensbæk Kommune. Det ligger mellem Køge Bugt- og Holbækmotorvejen, og der er er god plads til parkering ved centret. 

Det er også nemt at nå idrætscentret med offentlig transport. Der er bus til døren, eller næsten da, fra Albertslund og fra Vallensbæk Station. Er du på gåben, tager turen fra Vallensbæk Station omkring 15 minutter. 

Idrætscentrets historie
….begynder i 1979, hvor Vallensbæk Kommune opfører centret i tæt samarbejde med de lokale idrætsforeninger. 

Før centrets tid blev alle idrætsaktiviteter i Vallensbæk afholdt i skolernes gymnastiksale, på et græsareal ved Vallensbæk Skole og i en ældre boblehal. 

Det oprindelige idrætscenter omfattede alle indendørsfaciliteter og de nærmeste græsbaner. I 1985 åbnede flere nye udendørsanlæg, og senere er tennishallen, kunststofbanerne, petanque-anlægget, den asfalterede rulleskøjtebane og agility-arealerne blevet tilføjet.

Vil du vide mere
Ønsker du at læse mere om idrætscentrets rammer, finder du konkrete informationer om centrets forskellige faciliteter her på siden

Ønsker du et overblik over, hvilke idrætsforeninger Vallensbæk kan byde på, kan du søge i kommunens foreningsregister ved at klikke på den grønne bjælke nedenfor.

Kontakt

Centerleder
Tlf 4362 1210
Sidst opdateret 03.01.2018